Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Vacature Administratief Medewerker Aftersales

Kom als Administratief Medewerker Aftersales werken bij de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken!

Plaisier Interieur is per direct op zoek naar een Administratief Medewerker Aftersales voor 16-32 uur in de week (tijden in overleg).

 

Werkzaamheden

De vacature ‘Administratief medewerker aftersales’ is een functie waarbij communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid en accuraatheid zeer belangrijk zijn. Het betreft geen ‘snelle klantenservice’, maar klantcontact met kwaliteit en probleemoplossend handelen. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het nauwkeurig verwerken van serviceaanvragen en het zorgdragen voor een adequate oplossing in samenwerking met onze technische specialisten.

 

Functie-eisen:

– accurate werkwijze
– goede communicatieve en sociale vaardigheden
– goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling)
– woonachtig in de directe omgeving van Ridderkerk
– minimaal HBO werk- en denkniveau

 

Wij bieden
We bieden je een functie, waarbij jouw klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid op een uitdagende wijze op de proef wordt gesteld. We kennen een informele werksfeer, waarin sprake is van korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. De persoonlijke betrokkenheid is groot en collegialiteit is vanzelfsprekend. Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Retail Non-Food.

 

Reageren
Voel jij je aangesproken door deze job? Stuur dan een motivatie en cv naar info@plaisierinterieur.nl, gericht aan Niels Plaisier, directeur/eigenaar Plaisier Interieur.

 

Over Plaisier Interieur
Plaisier Interieur in Ridderkerk is al jaren de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Ons team van interieuradviseurs, monteurs, planners en stoffeerders bestaat uit enthousiaste vrouwen en mannen die stuk voor stuk een tikje Plaisier-gek zijn. Dat betekent dat we houden van ons vak en vooral van mensen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 950+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.