Menu
Openingstijden

Vacature Administratief Medewerker Aftersales/Planning

Kom als Administratief Medewerker werken bij de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken!

Functieomschrijving

Plaisier Interieur in Ridderkerk is al jaren de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Ons team van interieuradviseurs, monteurs, planners en stoffeerders bestaat uit enthousiaste vrouwen en mannen die stuk voor stuk een tikje Plaisier-gek zijn. Dat betekent dat we houden van ons vak en vooral van mensen. Plaisier Interieur is per direct op zoek naar een:

 

Administratief medewerker aftersales/planning24 uur – 32 uur in de week (tijden in overleg)

 

De vacature ‘Administratief medewerker aftersales/planning’ is een functie waarbij communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid en accuraatheid zeer belangrijk zijn. Het betreft geen ‘snelle klantenservice’, maar klantcontact met kwaliteit en probleemoplossend handelen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het nauwkeurig verwerken van serviceaanvragen en administratieve handelingen die zorgen dat iedere bestelling tijdig bij onze klanten komt. Bovendien licht jij onze klanten tijdig in over het verloop van de serviceaanvraag en de levering van hun bestelling.

 

Functie-eisen:– accurate werkwijze– goede communicatieve en sociale vaardigheden– goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling)– woonachtig in de directe omgeving van Ridderkerk– minimaal HBO werk- en denkniveau

 

Wij bieden:We bieden je een functie, waarbij jouw klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid op een uitdagende wijze op de proef wordt gesteld. We kennen een informele werksfeer, waarin sprake is van korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. De persoonlijke betrokkenheid is groot en collegialiteit is vanzelfsprekend. Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Retail Non-Food.

 

Reageren:Voel jij je aangesproken door deze vacature? Stuur dan een motivatie en cv naar info@plaisierinterieur.nl, gericht aan Niels Plaisier.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!