Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Vacature meubelbezorger (fulltime/parttime)

Ben jij onze nieuwe krachtpatser met oog voor detail? De glimlach die de puntjes op de 'i' zet bij de klant thuis?

Over Plaisier Interieur
De winkel van Plaisier Interieur staat al meer dan 120 jaar in het centrum van Ridderkerk. Door diverse uitbreidingen is Plaisier Interieur inmiddels uitgegroeid tot de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Bij Plaisier Interieur is de klant altijd verzekerd van een nette bezorging en deskundige montage. Alle bezorgers en monteurs zijn bij Plaisier Interieur in eigen dienst. Op deze wijze kunnen we maatwerk leveren en uiterst klantgericht te werk gaan. Kom ons team versterken!

 

Informatie vacature
We zoeken allround meubelbezorgers voor minimaal 8 uur in de week. Wat ons betreft: de ideale bijbaan voor naast je studie of de ideale oproepbaan voor de gezonde 50 plusser! In overleg is deze functie ook fulltime in te vullen.
Je hebt de verantwoordelijkheid voor het correct afleveren en installeren van kasten, tafels, zitmeubelen, gordijnen, zonwering en verlichting bij onze klanten thuis. Je werkt hierbij samen met ervaren monteurs. Onze werktijden zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:00 uur – 16:30 uur.

 

Profiel voor deze job:
– in goede fysieke conditie en weet van aanpakken
– in bezit van rijbewijs
– goede beheersing van de Nederlandse taal
– representatief uiterlijk
– woonachtig in de directe omgeving van Ridderkerk

We bieden je een afwisselende functie, waarbij je nauw samenwerkt met je collega monteurs en onze afdeling planning. Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens CAO wonen.

 

Reageren

Voel jij je aangesproken door deze vacature? Stuur dan een motivatie en cv naar info@plaisierinterieur.nl, gericht aan Niels Plaisier, directeur/eigenaar Plaisier Interieur.

Wij scoren een 8.8/10 uit 950+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.