Menu
Openingstijden

Design railverlichting

Bent u op zoek naar bijzondere en hoogwaardige verlichting, denk dan eens aan design railverlichting. Het soort verlichting dat u in een ruimte gebruikt heeft veel invloed op een ruimte. Zo kan verlichting ervoor zorgen om bepaalde zaken meer aandacht te geven. Met railverlichting kunt u zelf bepalen wat u in de spotlights wilt zetten.

Bij Plaisier Interieur vindt u de mooiste design railverlichting.
Design railverlichting bij Plaisier
Design railverlichtingSluit filter

  Prijs

  Merken

   Filteren
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   De oneindige mogelijkheden van design railverlichting

   Het monteren van railverlichting heeft veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat design railverlichting een grote keuze biedt aan het plaatsen en richten van spots. Zo kunt u er voor kiezen om een kunstwerk te belichten, maar ook een ruimte achter de bank of in de keuken. U kunt meerdere spots op één lichtpunt aansluiten en u kunt kiezen in welke richting de spots moeten schijnen. Deze buitengewone flexibiliteit zorgt ervoor dat u kunt kiezen of uw functioneel praktisch licht wilt of juist iets wilt laten uitlichten. Ook kunt u variëren in het aantal spots op een rails en de afstand tussen de verschillende spots. Dit is ideaal als u een grote ruimte heeft of een ruimte met een hoog plafond welke u toch wilt verlichten.

   Design verlichting heeft een strakke uitstraling

   Net zo als de grote flexibiliteit in de mogelijkheden voor design verlichting heeft u ook veel mogelijkheden in de uitvoering. U kunt kiezen uit verschillende kleuren spots en rail, zodat er voor iedere ruimte een geschikt railsysteem is. Wit, zwart en zilvergrijs zijn de meest voorkomende kleuren, maar u heeft ook keuze uit talloze andere mogelijkheden. Rond, vierkant of ovaal: ook in het design van de spots heeft u meerdere mogelijkheden. Wat u ook kiest, de leveranciers van onze design verlichting leveren design railverlichting met hoogwaardige afwerking en een strakke uitstraling.

   Ontdek design railverlichting bij Plaisier

   Wilt u design verlichting gaan aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Wij bieden verschillende railsets aan variërend in design en mogelijkheden. Daarnaast kunt u uw design railverlichting zelf configureren. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over een lichtplan en het ontwerp van uw railverlichting. Wij helpen u graag om tot de beste lichtoplossing te komen. Ontdek design railverlichting bij Plaisier.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!