Menu
Openingstijden

Design wandlampen

Bij Plaisier Interieur vindt u diverse verschillende soorten design wandlampen. Van subtiele compacte design wandlampen tot bijzondere verstelbare wandlampen. Onze collectie design wandlampen worden toegepast in woningen, maar ook in werkomgevingen, zoals kantoren, restaurants en hotels. U bent van harte welkom om de collectie te ontdekken online. In onze winkel tonen wij veel voorbeelden. Onze lichtexperts helpen u graag.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Verschillende stijlen design wandlampen

Ieder interieur is verschillend. Hier houden we rekening mee met het inkopen van onze collecties design wandlampen. Waar de één houdt van moderne wandlampen houdt de ander meer van klassiek vormgegeven. Bij Plaisier Interieur kunt u een wandlamp kopen die perfect bij uw interieur past. Bent u op zoek naar een opvallende of juist meer sobere wandlampen? In onze showroom kunnen we u helpen aan de verlichting die perfect bij uw interieur past. Bij ons kunt u terecht voor moderne, design, industriële en meer klassieke wandlampen.

Een sfeervolle wandlamp uitzoeken is één ding, goede verlichting in het hele huis uittekenen is veel lastiger. Onze interieurstylisten helpen u graag met advies. Hierdoor weet u precies hoeveel verlichting en lichtbronnen u aan kunt schaffen voor fijne verlichting in iedere ruimte.

Materiaalsoort van de wandlampen

Onze wandlampen, of muurlampen, zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Kies bijvoorbeeld voor de stoere Tonone Bolt gemaakt van staal. Of voor de design Luceplan Costanza. De grote meerderheid van onze lampen behoren tot led verlichting of is geschikt voor led lampen. Veelal zijn ze voorzien van een aan/uit schakelaar, dat is wel zo praktisch bij wandlampen. Ook is het mogelijk diverse wandlampen draadloos aan te sturen. Vraag onze lichtexperts naar de mogelijkheden.

Service van Plaisier Interieur

Onze design wandlampen kopen? Kom langs bij onze grote showroom. Onze interieurstylisten en architecten staan voor u klaar om uw van A tot Z te helpen. Hierdoor maakt u altijd de juiste keuze.

We zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan een klantgerichte benadering. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. We kunnen u helpen bij het inrichten van uw huis, maar ook bij de inrichting van een kantoor. Door onze jarenlange ervaring hebben we een extreem goede samenwerking met design merken. Wat het voordeel hiervan voor u is? Extra snelle levertijden en maatwerk behoort tot de opties. Voor wandlampen zit u bij Plaisier Interieur dan ook goed.

Bent u op zoek naar andere verlichting van merken zoals Vibia en Ferrolight? We verkopen ook prachtige plafondlampen en vloerlampen van Nederlandse en internationale ontwerpers.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!