Openingstijden & Routebeschrijving

Wandlampen

Met design wandlampen creëert u een prachtige lichtbron die op een subtiele manier uw keuken, woonkamer, slaapkamer of gang verlicht. Bij wandlampen is het belangrijk om te kijken naar de lichtbronnen die u in uw huis heeft staan. Muurlampen worden vooral gebruikt om indirect licht te verspreiden. Dit is sfeervol licht waarmee u uw dag fijn af kunt sluiten of rustig mee kunt beginnen.
Bent u op zoek naar een klassieke lamp of misschien wel naar kantoor verlichting? Bij Plaisier Interieur kunt u terecht voor de mooiste design wandlampen.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Verschillende stijlen

Ieder interieur is verschillend. Hier houden we rekening mee met het inkopen van onze design collecties wandlampen. Waar de één houdt van moderne wandlampen houdt de ander meer van rustiek. Bij Plaisier Interieur kunt u een wandlamp kopen die perfect bij uw interieur past. Bent u op zoek naar een zwarte of meerdere witte wandlampen? In onze showroom kunnen we u helpen aan de verlichting die perfect bij uw interieur past. Bij ons kunt u terecht voor moderne, design, industriële en landelijke wandlampen.

Een sfeervolle wandlamp uitzoeken is één ding, goede verlichting in het hele huis uittekenen is veel lastiger. Onze interieurstylisten helpen u graag met advies. Hierdoor weet u precies hoeveel verlichting en lichtbronnen u aan kunt schaffen voor fijne verlichting in iedere ruimte.

Materiaalsoort van de wandlampen

Onze wandlampen, of muurlampen, zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Kies bijvoorbeeld voor de stoere Tonone Bolt gemaakt van staal. Of voor de design Luceplan Costanza. De grote meerderheid van onze lampen behoren tot led verlichting of is geschikt voor led lampen. Veelal zijn ze voorzien van een aan/uit schakelaar, dat is wel zo praktisch bij wandlampen.

Service van Plaisier Interieur

Onze design wandlampen kopen? Kom langs bij onze grote showroom. Onze interieurstylisten en architecten staan voor u klaar om uw van A tot Z te helpen. Hierdoor maakt u altijd de juiste keuze.

We zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan een klantgerichte benadering. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. We kunnen u helpen bij het inrichten van uw huis, maar ook bij de inrichting van een kantoor. Door onze jarenlange ervaring hebben we een extreem goede samenwerking met design merken. Wat het voordeel hiervan voor u is? Extra snelle levertijden en maatwerk behoort tot de opties. Voor wandlampen zit u bij Plaisier Interieur dan ook goed.

Bent u op zoek naar andere verlichting van merken zoals Vibia en Ferrolight? We verkopen ook prachtige plafondlampen en vloerlampen van Nederlandse en internationale ontwerpers.

Wij scoren een 8.8/10 uit 525+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.