Menu
Openingstijden

De basis voor dit stijlvolle interieur is het kunstwerk aan de muur. De combinatie van de kleuren zorgt aan de ene kant door de oranje tint voor een warm gevoel, maar door het lichtblauw ook voor rust. Deze kleuren komen terug in kleine accessoires zoals de sierkussens op de bank, maar bijvoorbeeld ook in de relaxfauteuils en vloerkleden. Door op verschillende plekken in verschillende materialen gebruik te maken van dezelfde kleuren is er diversiteit, maar ook een harmonieus gevoel.

Daarnaast werd het project aangevuld met tijdloze meubelen. De Vitra Eames Lounge chair is hier een goed voorbeeld van. Ook is er voor veel meubelen gebruik gemaakt van donkere kleuren en natuurlijke materialen. Deze brengen een chique en tijdloze uitstraling met zich mee. Van een grijze strakke bank zoals deze Rolf Benz 310 ben je verzekerd dat deze jaren mee zal gaan.

 

Het huis behoort tot een familie van 7, daarom was het aantal zitplaatsen in de woning ontzettend belangrijk. Door de twee ruime eettafels, comfortabele designbanken en vele relaxfauteuils is dit zeker gelukt! Er is mogelijkheid om gezellig samen te zitten, maar ook om je af te zonderen in een rustige hoek.

Doe meer inspiratie op

Onze interieuradviseurs hebben ervaring met allerlei verschillende soorten interieurs. Benieuwd? Bekijk hier meer van onze gerealiseerde projecten!

 

Ook op zoek naar interieuradvies?

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer. Meld u nu aan voor interieuradvies in onze winkel.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!