Menu
Openingstijden

Niet zomaar hout, maar bewerkt hout waar het ambacht van af spat. Een stukje vakmanschap in vormgeving, details en kwaliteit. Met of zonder gebogen vormen maar altijd opvallend en innovatief vormgegeven. Neem bijvoorbeeld de Secto Design Teelo lamp. Omdat elke lamp met de hand wordt gemaakt, ontstaat er een uniek en kwalitatief hoogstaand product. Maar ook de Arco Dew tafel past met het gebogen hout perfect bij deze trend.

Bij deze trend zie je vooral veel zachte kleuren voorbijkomen, zoals aardetinten en verschillende zachte tinten roze, geel en oranje. Zoals bij de Artisan Neva lounge chair, waar hout gecombineerd wordt met een prachtige lichtroze kleur. Bij de Gon salontafel van Qliv is het vakmanschap in elk detail zichtbaar. Door de natuurlijke houtnerf heeft elke salontafel een unieke uitstraling. Ook deze salontafel is leuk te combineren met een bank in een zachte kleur.

Wil je nog meer inspiratie opdoen?

Wij hebben nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hierin alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!