Menu
Openingstijden

Wanneer je het perfecte meubelstuk, in dit geval de bank, hebt gevonden wil je deze natuurlijk zo veel mogelijk benadrukken. Daarom is er bij dit project bewust voor gekozen om de bank een ijsblauwe kleur te geven en de rest van de meubelstukken wat neutraler te laten. Ook werd de bank niet tegen de muur aan gezet, maar midden in de kamer. Zo valt de designbank extra op en je bereikt er ook een ruimtelijk gevoel mee.

In de rechte lijnen is de perfectionistische en moderne persoonlijkheid van de familie terug te zien. Het Spectral Scala TV-meubel past hier perfect bij. Maar ook de stalen onderstellen van de Flos Rosy Angelis lamp tot de Artifort Shark stoelen brengen deze moderne sfeer met zich mee.

 

Ook de tuinset werd door Plaisier Interieur geleverd, hiervoor is gebruik gemaakt van de outdoor collectie van Label. De Hidde buitenfauteuil en Koos bijzettafel vormen een mooie bijpassende set, welke afgemaakt is met de draadloze Cestita Batería tafellamp.

Pastoe L-Maze LM22
Artifort Shark
Santa & Cole Cestita Batería tafellamp
Spectral Scala TV meubel

Doe meer inspiratie op

Onze interieuradviseurs hebben ervaring met allerlei verschillende soorten interieurs. Benieuwd? Bekijk hier meer van onze gerealiseerde projecten!

 

Ook op zoek naar interieuradvies?

Onze vakkundige interieuradviseurs en -stylisten helpen u graag om uw woonwensen te realiseren. Van een enkel designmeubel tot een kast op maat, van plafondlamp tot afgestylde slaapkamer. Meld u nu aan voor interieuradvies in onze winkel.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!